Despre noi

Cateva cuvinte despre fermele Agro Star Sud si Holleman Agro Prod

Cine suntem si ce facem?


In 2015, asociatul si directorul firmei Holleman a facut un plan de actiune si a infiintat firmele Holleman Agro Prod Srl si, apoi firma Agro Star Sud Srl, ambele cu acelasi sediu, in Frasinet (Clanita).

Holleman a investit o suma importanta de bani in:

  • Reconstructia magaziei principale, prin proiectarea si constructia unei podele cu aerisire si ventilare pe toata suprafata, inaltarea cu un metru a zidurilor, intarirea acestora, constructia unui acoperis cu bolta care permite descarcarea camioanelor de cereale specializate, cu bascula si cu porti noi, glisante;
  • Reconstructia si modernizarea birourior si a unor spatii de locuit pentru anumiti angajati, la nevoie;
  • Turnarea drumului de la poarta pana in spatele fermei si a unui platou in spatele magaziei.

Achizitia de diverse echipamente pentru lucrul si ameliorarea terenului, intretinerea culturilor si recoltatul acestora, astfel incat se pot lucra pana la 3,000 de hectare de teren agricol.

Respectam cu strictete tehnologia indicata pentru fiecare cultura si intelegem disciplina muncii in agricultura, actiunea exacta la momentul propice, cu utilajele cele mai avansate. Punem accent pe pregatirea tuturor celor implicati, la toate nivelele de actiune, in cadru organizat, cu dealerii de utilaje, de input-uri si la Universitatea De Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti etc.

Folosim invatamintele celor mai destoinici agricultori din zona si colaboram cu specialisti consacrati.

Ambele firme, Holleman Agro Prod si Agro Star Sud sunt conduse de domnul George Nita, care este si directorul grupului de firme Holleman.

Firma Holleman are afaceri in domeniul transporturilor agabaritice si agricole, mutarilor industriale, expeditiilor de marfuri si a facut afaceri doar in mediul privat, dobandind, prin seriozitate, un bun nume si o buna reputatie.

Firma Holleman si reprezentantii acesteia cred in valori precum munca cinstita, intrajutorare, respect reciproc, tinerea cuvantului dat, dezvoltare durabila, pe baze sanatoase si legale.

Astazi, cele doua firme, Holleman Agro Prod si Agro Star Sud sunt dotate pentru a lucra complet si eficient culturile de pe terenurile aflate in proprietatea sa sau arendate, de pe raza comunelor Frasinet, Galateni, Blejesti, Babaita, Olteni, etc.