Despre noi

Cateva cuvinte despre fermele Agro Star Sud si Holleman Ghimis Agro

Cine suntem si ce facem?


In 2015, asociatul si directorul firmei Holleman s-a cunoscut intamplator (la indicatia unui agent al firmei Prutul) cu dl. Marius Ghimis care lucra deja un numar semnificativ de hectare, impreuna cu familia sa, pe raza Comunei Frasinet.

Incet-incet, acestia au facut un plan de actiune pe care l-au si semnat si au infiintat firmele Holleman Ghimis Agro Srl si, apoi firma Agro Star Sud Srl, ambele cu acelasi sediu, in Frasinet (Clanita).

Fiecare din cele doua firme au acelasi actionariat, Marius Ghimis 30% si firma Holleman din Bucuresti 70%, precum si acelasi sediu.

 

Holleman a investit o suma importanta de bani in:

  • Reconstructia magaziei principale, prin proiectarea si constructia unei podele cu aerisire si ventilare pe toata suprafata, inaltarea cu un metru a zidurilor, intarirea acestora, constructia unui acoperis cu bolta care permite descarcarea camioanelor de cereale specializate, cu bascula si cu porti noi, glisante;
  • Reconstructia si modernizarea birourior si a unor spatii de locuit pentru anumiti angajati, la nevoie;
  • Turnarea drumului de la poarta pana in spatele fermei si a unui platou in spatele magaziei.

Achizitia de diverse echipamente pentru lucrul si ameliorarea terenului, intretinerea culturilor si recoltatul acestora, astfel incat se pot lucra pana la 3,000 de hectare de teren agricol.

Respectam cu strictete tehnologia indicata pentru fiecare cultura si intelegem disciplina muncii in agricultura, actiunea exacta la momentul propice, cu utilajele cele mai avansate. Punem accent pe pregatirea tuturor celor implicati, la toate nivelele de actiune, in cadru organizat, cu dealerii de utilaje, de input-uri si la Universitatea De Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti etc.

Folosim invatamintele celor mai destoinici agricultori din zona si colaboram cu specialisti consacrati.

Atat firma Holleman Ghimis Agro cat si firma Agro Star Sud, ambele din Frasinet, care au sediul social in aceeasi curte (mai exact in Clanita, nu departe de Galateni) au in componenta aceiasi asociati cu aceleasi proportii de participare, dupa cum urmeaza:

  • 70% din fiecare din cele doua companii sunt detinute de firma HOLLEMAN din Bucuresti, o firma romaneasca stabilita in 1997, care ii au ca asociati pe dl. George Nita si pe Dl. Peter Schwandner din Germania;
  • 30% din fiecare din cele doua firme apartin lui Marius Ghimis, din Comuna Frasinet.

Ambele firme, Holleman Ghimis Agro si Agro Star Sud sunt conduse de domnii George Nita, care este si directorul grupului de firme Holleman si Marius Ghimis.

Am facut aceasta asociere cu credinta, in dorinta de a beneficia de puterea financiara a firmei Holleman, de modul sau sanatos de a face afaceri durabile si sanatoase, in colaborare cu un reprezentant local, specializat in agricultura.

Firma Holleman are afaceri in domeniul transporturilor agabaritice si agricole, mutarilor industriale, expeditiilor de marfuri si a facut afaceri doar in mediul privat, dobandind, prin seriozitate, un bun nume si o buna reputatie.

Firma Holleman si reprezentantii acesteia cred in valori precum munca cinstita, intrajutorare, respect reciproc, tinerea cuvantului dat, dezvoltare durabila, pe baze sanatoase si legale.

Astazi, cele doua firme, Holleman Ghimis Agro si Agro Star Sud sunt dotate pentru a lucra complet si eficient culturile de pe terenurile aflate in proprietatea sa sau arendate, de pe raza comunelor Frasinet, Galateni, Blejesti, Babaita, Olteni, etc.