Detalii despre Agro Star Sud

Despre noi

Cateva cuvinte despre fermele Agro Star Sud si Holleman Ghimis Agro

Cine suntem si ce facem?


S-a inchegat o prietenie si, pe baza unui scop general comun, am infiintat societatile Holleman Ghimis Agro si, mai apoi, Agro Star Sud, avand aceeasi structura de actionariat si management, dar care permite administrarea si analiza activitatilor, de pe un areal mai insemnat.

Respectam cu strictete tehnologia indicata pentru fiecare cultura si intelegem disciplina muncii in agricultura, actiunea exacta la momentul propice, cu utilajele cele mai avansate. Punem accent pe pregatirea tuturor celor implicati, la toate nivelele de actiune, in cadru organizat, cu dealerii de utilaje, de input-uri si la Universitatea De Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti etc.

Folosim invatamintele celor mai destoinici agricultori din zona si colaboram cu specialisti consacrati.

Am inceput cu completarea dotarii fermei deja existente in Frasinet, adaugand o gama de tractoare moderne, achizitionand un spreyer mai performant, importand remorci de transport, precum si specializate in aplicarea de ingrasaminte, substante fertilizatoare solide etc.

Am mai achizitionat diverse utilaje de prelucrare a solului.

Este important de adaugat ca firma noastra a incheiat deja contracte de finantare cu AFIR pe masurile:

4.1. privind achizitionarea unor utilaje agricole moderne si extinderea posibilitatilor de irigatii. Infiintarea unei fabrici de nutreturi concentrate si a unei statii de selectare a semintelor;

4.2. privind construirea unui siloz de 9,000 tone.